onsdag 2 september 2015

Semester

Nu är det verkligen semester för nu händer det grejer :) I tisdags var jag med sambo och hund i Furuvik. Där skulle vi träffa andra hundar men det blev bara en hund och hans ägare men det var trevligt ändå! Många skojiga djur att titta på. Jag gillar ju gibbonaporna skarpt! 

Det var också roligt vid matningen av schimpanserna för det var Ing-Marie som var där. Det är ju så underbart att se henne tillsammans med schimpanserna! Helt otroligt att hon kan vara en del av deras flock!  

En otroligt gosig lammunge träffade vi också. Den stod som paralyserad när man klappade den. SÅ gosig! Och så fin den var sen. Kolsvart med vit svanstipp och vita strumpor på bakbenen. Det var nästan så att jag stoppade ner den i ryggsäcken... 

I onsdags hade vi också en hunddag. Då träffade vi en kompis och hennes hund i Stockholm. Vi gjorde en rejäl vandring förra året och ville göra en favorit i repris i år, vilket vi också gjorde. Det blev en underbar dag även det. Vi fick bland annat se en luftballong lyfta. Det var lite spännande tycker jag!  

Undrar vad som händer resten av semestern? Förmodligen fler roliga saker. Jag hoppas det i alla fall! I'll be back! Vi hörs! ;)

2011-07-23

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar